Árak  és díjak

Az alapszolgáltatásunk a kisállat tetemének hamvasztása. Ehhez kapcsolódhat - igény esetén - a tetem elszállítása, és a hamvak urnában történő visszaszállítása. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, hogy munkatársunkkal egyeztessenek!

Szolgáltatási díjaink minden esetben tartalmaznak egy alap urnát. Igény esetén más urna is választható, az urnák képét, leírását az urnákról szóló oldalunkon találhatják meg, ezek ára felől munkatásunktól kaphat felvilágosítást.

Hamvasztási díjaink 16.000.- Forinttól kezdődnek és minden esetben egyedileg kerülnek megállapításra. Kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik teljeskörű tájékoztatást nyújtanak Önnek.

 

Mit érdemes tudni a kisállat hamvasztás áráról?

Aki háziállatot tart, előbb-utóbb szinte biztosan szembe kell néznie kedvence elvesztésével. Sajnos a legtöbbjük jóval kevesebb ideig él, mint mi, emberek, és bármennyire nehéz is, ilyenkor nekünk, gazdiknak kell gondoskodnunk elhunyt kedvencünk testének sorsáról. Ha szeretnénk őt hazavinni, a legjobb választás a hamvasztás, mert temetésük szigorú szabályokhoz kötött. Állatok hamvasztásával ma már több cég is foglalkozik, de nézzük, mit érdemes tudni a kisállat hamvasztás áráról!

Fontos, hogy amikor kedvencünk hamvasztásához keressük a megfelelő céget, mindent előre pontosan tisztázzunk. Nem mindegy ugyanis, hogy a honlapon feltüntetett kisállat hamvasztás ára mit tartalmaz: benne van-e az urna ára, a test szállítása, illetve, hogy milyen díjért cserébe lehetünk jelen személyesen is. Cégünk például erre is lehetőséget kínál, de igyekszünk figyelembe venni személyes, egyedi kéréseket is.

Amennyiben szeretne többet megtudni a kisállat hamvasztás áráról, bátran keressen fel minket! Ne hagyja cserben háziállatát halála után sem, döntsön a méltó búcsú mellett!

 

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető! Amikor egy kisállat megbetegszik, gazdája mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyuljon, de sajnos hiába az igyekezet és az élni akarás, vannak olyan betegségek, amelyek csak halállal végződhetnek.

Tisztában vagyunk vele, hogy a gazdának a kedvenc halálát megelőzően mennyi kiadása lehet a kezelésekre. Ilyenkor nincsenek anyagi határok, szinte biztos a túlköltekezés, ezért kisállat hamvasztási díjainkat ezt szem előtt tartva alakítottuk ki. Fontosnak tartottuk továbbá, hogy a méltó búcsút ne az anyagiak határozzák meg, hiszen minden élőlényt megillet a tisztességes temetés halála után, így kisállat hamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

 

Ha eljött az idő, kérjen ajánlatot kisállat hamvasztásra!

Ha eljött az idő, kérjen ajánlatot kisállat hamvasztásra!Aki egyszer állatot tartott, tudja, hogy mennyire be tudnak illeszkedni a családba, az életünk részévé válnak. Gondos gazdiként mindent megteszünk azért, hogy az életüket megszépítsük, örömet okozzunk nekik, velük vagyunk akkor is, ha betegek, aggódunk, gondoskodunk róluk. Azonban sajnos minden gazdi életében eljön az idő, amikor meg kell válnia szeretett kedvencétől, hiszen legtöbbjük sajnos csak rövid életet élhet emberi mértékkel nézve.

Kedvenceinket ugyanúgy megviselik a betegségek, az öregkor. Ilyenkor természetesen mindent megteszünk értük, nem foglalkozunk az égig szökő állatorvosi költségekkel, hiszen fontosak nekünk. Sajnos számolnunk kell azzal, hogy akár ha erőnkön felül is mindent megteszünk, előfordul, hogy nem lehet segíteni.

Aki valóban családtagként tekintett az állatára, ilyenkor szeretne tőle méltóképpen elbúcsúzni. Erre ideális megoldást nyújt a kisállat hamvasztás, melynek köszönhetően nem egy temetőbe kerül majd kedvencünk, hanem mi gondoskodhatunk róla. Cégünk mindig egyedi ajánlatot ad a kisállat hamvasztásra, hiszen számos tényező függvénye lehet a szolgáltatás ára.

Kérje ajánlatunkat kisállat hamvasztásra, gondoskodjon kis kedvencéről hozzá méltón!