Árak  és díjak

Az Animal-Tem.hu által nyújtott szolgáltatások nettó díjait az alábbi táblázat tartalmazza.

Az alapszolgáltatásunk a kisállat tetemének hamvasztása. Ehhez kapcsolódhat - igény esetén - a tetem elszállítása, és a hamvak urnában történő visszaszállítása. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, hogy munkatársunkkal egyeztessenek!

Az alapszolgáltatásunkhoz az 1. számú urnát tudjuk biztosítani. Igény esetén más urna is választható, az urnák képét, leírását az urnákról szóló oldalunkon találhatják meg, ezek ára felől munkatásunktól kaphat felvilágosítást.

         
Hamvasztás   Szállítás
0-10 kg között 16 000 Ft   Előzetes egyeztetés szerint!
10-15 kg között 20 000 Ft      
15-20 kg között 25 000 Ft   Díjtalan szállítási területek:
20-30 kg között 30 000 Ft   Újpest, Békásmegyer, Dunakeszi,
30- 40 kg között 35 000 Ft   Fót, Göd, Sződ, Sződliget, Mogyoród
40 kg felettt kérje egyedi ajánlatunkat      

Alap urna 2 000 Ft

Nagy urna 2 500 Ft

   
         
         
A súlykorlát egy-egy kisállatra vonatkozik, illetve az egyes súlyhatárokon belül több kisállat összesített súlyát is jelentheti.
 

 

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető! Amikor egy kisállat megbetegszik, gazdája mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyuljon, de sajnos hiába az igyekezet és az élni akarás, vannak olyan betegségek, amelyek csak halállal végződhetnek.

Tisztában vagyunk vele, hogy a gazdának a kedvenc halálát megelőzően mennyi kiadása lehet a kezelésekre. Ilyenkor nincsenek anyagi határok, szinte biztos a túlköltekezés, ezért kisállat hamvasztási díjainkat ezt szem előtt tartva alakítottuk ki. Fontosnak tartottuk továbbá, hogy a méltó búcsút ne az anyagiak határozzák meg, hiszen minden élőlényt megillet a tisztességes temetés halála után, így kisállat hamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

Vannak olyan helyzetek, amikor az állatok tulajdonosaitól speciális kéréseket kapunk, ebben az esetben, kisállat hamvasztással kapcsolatban egyedi díjszabásaink a mérvadóak!

Tájékozódjon weboldalunkon kisállat hamvasztási árainkról, kérdés esetén pedig hívjon minket bizalommal telefonszámainkon!