Árak  és díjak

Az alapszolgáltatásunk a kisállat tetemének hamvasztása. Ehhez kapcsolódhat - igény esetén - a tetem elszállítása, és a hamvak urnában történő visszaszállítása. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, hogy munkatársunkkal egyeztessenek!

Szolgáltatási díjaink minden esetben tartalmaznak egy alap urnát. Igény esetén más urna is választható, az urnák képét, leírását az urnákról szóló oldalunkon találhatják meg, ezek ára felől munkatásunktól kaphat felvilágosítást.

Hamvasztási díjaink 16.000.- Forinttól kezdődnek és minden esetben egyedileg kerülnek megállapításra. Kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik teljeskörű tájékoztatást nyújtanak Önnek.

 

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető! Amikor egy kisállat megbetegszik, gazdája mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyuljon, de sajnos hiába az igyekezet és az élni akarás, vannak olyan betegségek, amelyek csak halállal végződhetnek.

Tisztában vagyunk vele, hogy a gazdának a kedvenc halálát megelőzően mennyi kiadása lehet a kezelésekre. Ilyenkor nincsenek anyagi határok, szinte biztos a túlköltekezés, ezért kisállat hamvasztási díjainkat ezt szem előtt tartva alakítottuk ki. Fontosnak tartottuk továbbá, hogy a méltó búcsút ne az anyagiak határozzák meg, hiszen minden élőlényt megillet a tisztességes temetés halála után, így kisállat hamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!