Szolgáltatások

Az Animal-Tem.Hu a kisállat hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásait Budapest, Pest megye, illetve az ország egész területén végzi, azaz Magyarország bármely településéről várjuk és elfogadjuk a megrendeléseket. Szállítási igény esetén kérem, hívják a munkatársainkat!

 

 A kisállat elszállítása

A kisállat elszállítása

A megrendelés felvételét követően kollégánk igény szerint házhoz megy, majd a telephelyünkön történő hamvasztást követően a kiválasztott urnában, a hamvakat visszaszállítja a megrendelőnek a megbeszélt időpontban.

 

A kisállat elhamvasztása

A kisállat elhamvasztása

Cégünk saját krematóriummal rendelkezik, eszközeink az összes szakhatósági engedéllyel bírnak, továbbá a környezetvédelmi előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. A hamvasztás időtartama minden esetben függ az állat súlyától, de semmikor sem haladja meg a 1,5-2 órát. Mivel berendezéseink a csúcstechnológiát képviselik, ezért maga a folyamat szag, füst és egyéb káros anyag kibocsátása nélkül megy végbe.

 

 A hamvaknak urna biztosítása

A hamvaknak urna biztosítása

A cégünk több típusú urnát biztosít a hamvak részére. Ezt igény szerint a hamvasztás helyszínén, illetve a szállítást végző munkatársunknál lévő katalógusból lehet kiválasztani, de itt, az interneten is lehet tájékozódni az aktuális készletről. Ezek között olcsóbbak is találhatók. A hamvasztás ára alapesetben tartalmazza az alap urna árát, amennyiben a megrendelő urnát nem igényel, kedvezményt biztosítunk a szolgáltatás díjából. Igény esetén az urna gyártója az urna feliratait az adott helyzetnek és igényeknek megfelelően alakítja ki. Előzetes egyeztetés esetén az urnára fénykép és saját szöveg is elhelyezésre kerülhet. Ennek a díját az urnák díjtáblázata tartalmazza.

 

 

 A Megrendelő (Gazdi) szállítása a helyszínre

A Megrendelő (Gazdi) szállítása a helyszínre

Amennyiben a megrendelő személyesen jelen szeretne lenni a hamvasztásnál, erre lehetőséget tudunk biztosítani. Ebben az esetben kulturált körülmények között megvárhatja a folyamat végét, majd a hamvakat a kiválasztott urnában átveheti. Amennyiben partnerünk nem rendelkezne gépkocsival, akkor lehetőséget nyújtunk arra is, hogy elhozzuk, illetve a hamvasztás után hazaszállítsuk az ügyfelet. Erre az elhunyt kisállat elszállításakor van lehetőség, a haza szállítás az urnával együtt történik. Egyéb esetekben az ügyfélszolgálatunkkal történő külön egyeztetés szükséges.

 

Elhullott állatok hamvasztása

Elvégezzük a kegyeleti hamvasztást, hogy kedvence az őt megillető, méltó módon találjon nyugalomra.

 

Végső búcsú kisállatainktól, hamvasztással

Végső búcsú kisállatainktól, hamvasztással Kisállataink, házi kedvenceink, akik éveken át élnek mellettünk, komoly szerepet töltenek be az életünkben, ám sajnos nekik is véget ér egyszer az életük. Az ember szeret oly módon búcsút venni kisállatától, hogy azzal megtisztelje éveken át tartó szolgálatát és szeretetét. A kisállathamvasztás nem szokványos, ám nem is ritka dolog, ugyanis már az ókori Egyiptomban is léteztek állatoknak temetők, természetesen főként macskatemetők.

Napjainkban, általában a kisállathamvasztás során egyszerre több állatot szoktak hamvasztani, de elkülönítve egymástól, hogy a hamvaik ne keveredjenek össze. A hamvasztás után a hamvakat egy egyénileg kiválasztott urnába teszik, hiszen a kiskedvenceknek is készítenek különféle urnákat, úgy ahogyan az embereknek. Ennek köszönhetően a kisállathamvasztás után a tulajdonos végső búcsút vehet szeretett házikedvencétől, és meg is őrizheti hamvait, örök emléket állítva a hű társnak.

Ha Ön is kisállathamvasztás keretein belül szeretne végső búcsút venni háziállatától, forduljon hozzánk bizalommal!