Rólunk

Az ANIMAL-TEM.HU üzlet filozófiájának középpontjában az áll, hogy minden családi kisállat élete végeztével megérdemli a megfelelő búcsú megteremtését, így a kisállat hamvasztással kapcsolatos feladatainkra, nem kizárólag, mint üzleti tevékenységre tekintünk. Minden munkatársunk szereti a háziállatokat, ők is veszítették már el kis barátjukat, ezért azonosulni tudnak azzal a gyásszal, amelyet ilyenkor a tulajdonosok átélhetnek.

Az állatokkal kapcsolatos hitvallásunkhoz, mint oly sok helyen olvashatjuk az internet állatbarát oldalain, Márai Sándor (Füves könyv) sorai állnak legközelebb:

"Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha a kutya közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták, és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, és ezt mondják: " Az emberektől lopja el az érzéseket, amelyeket a kutyáira pazarol! Önző, rideg fráter!" - ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan a kutyádat, azt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér a barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot, és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség, önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink Ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb, és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért, Te sétálj csak a kutyáddal. Jó társaságban maradsz, s Isten tudja ezt!"

 Nehéz percek

BánatFoto: novosibirsk-news.ru

Vállalkozásunk másik indítatása, hogy kevés olyan lehetőséget látunk magunk körül, amelyek ezekben a kritikus helyzetekben segítséget nyújthatnának az állattartóknak, főleg egy városi vagy városias környezetben. Reméljük szolgáltatásainkkal lefedjük azokat az igényeket, amelyek ilyen esetekben felmerülhetnek.

A korrektség, a hozzáállás és az ügyintézés tekintetében vállalkozásunkban teljes mértékben megbízhat.

Telephelyünk Pest megyében, Budapesthez közel, Fóton található. Mind tömegközlekedéssel, mind pedig saját gépjárművel könnyen megközelíthető. Akár az utcai, akár a céges parkolás probléma nélkül megoldható.

 

 

 

Partnereink:

 Kutyásfotók.hu